Izdelava vzmeti

Specializirani smo za proizvodnjo TLAČNIH, NATEZNIH in TORZIJSKIH VZMETI in ostalih IZDELKOV IZ ŽICE in VZMETNE PLOČEVINE.

Vzmeti izdelamo po vaših načrtih, lahko pa jih razvijemo za vas glede na vaše potrebe ali željenofunkcionalnost. V primeru da kupec zaradi specifičnosti aplikacije kjer se vzmet uporablja težko dokončno definira vzmet nudimo tudi »on site« vzorčenje . 

Za naše izdelke uporabljamo samo materiale preizkušenih in renomiranih proizvajalcev oz. dobavitelje , ki jih z rednimi auditi preverjamo. Našim odjemalcem poskušamo s svetovanjem pri izbiri materiala nuditi optimizacijo njihovih produktov. Vse dobave osnovnih surovin – vzmetne žice ali pločevine - pa gredo čez vhodno preverjanje preden jih prepustimo v proizvodnjo.

Vse potrebne operacije za dokončanje naših izdelkov izvajamo sami (mikrokovanje , brušenje koncev vzmeti, stabilizacija, markiranje, …) , le površinsko zaščito izvajamo v sodelovanju s preskušenimi in predhodno odobrenimi kooperanti.

Vsi naši proizvodi so ves čas podvrženi nenehni kontroli – vsi izdelki se glede na zahtevnost kontrolirajo že med procesom glede na predhodno predpisano dinamiko, po potrebi oz. glede na zahtevnost izdelka pa izvajamo tudi 100% kontrolo kakovosti.